Over Ons

Het verhaal achter train@work

Hoe het allemaal begon

Als personal trainer hoor ik regelmatig dat klanten na een drukke werkdag naar de gymzaal komen omdat ze energie nodig hebben of frustraties willen loslaten. Op één of andere manier verrast mij het telkens om te horen dat hun werkgevers hen heel wat beroepsopleidingen aanbieden en bereid zijn te investeren in hun competenties en talenten, maar niet in hun lichamelijke welzijn. Gek toch? Want hoe haal je het beste uit mensen als hun mentale gezondheid niet in één lijn ligt met hun lichamelijke gezondheid? Zeker omdat beiden elkaar versterken en een synergie‐effect creëren.


begin van een looppiste

Het idee

Dat was het moment dat ik ben beginnen nadenken over een oplossing. Is er iets dat ik kan doen als personal trainer dat voordelen heeft voor zowel de bedrijven als hun werknemers?


Ik moest niet lang nadenken alvorens ik met een oplossing kwam. Het idee was om werknemers van een bepaald bedrijf van korte en krachtige sportsessies te voorzien op de werkvloer.

tekening van een lamp

Het resultaat

De resultaten van deze sportsessies op de werkvloer waren enorm voordelig voor zowel de werknemers als de bedrijven. Werknemers waren productiever en de band tussen collega's werd versterkt. Daarnaast verminderde het afwezigheden en burn‐outs.

opwaartse curve

Start van train at home

Na enige tijd ben ik gaan denken hoe ik mensen kan bereiken die de mogelijkheid niet hebben om op het werk te sporten en die liever niet naar een fitnesszaal gaan. Toen kwam ik met het idee om online mijn personal training dienst aan te bieden en is het hele project van train at home ontstaan.

vrouw dat van thuis uit traint

De missie

Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat ik mijn missie vond, namelijk: De wereld een fijnere plek maken door mensen te helpen om zich te concentreren op hun fysieke (en dus mentale) welzijn.

een doel

Onze diensten

werkenemrs dat samen trainen

Train at work

We brengen de gymzaal naar de werkvloer, voor diegenen die ‐ net als wij ‐ geloven dat gezondere collega's sterkere organisaties vormen.

Meer info
man en vrouw die squats doen in de living

Train at home

We brengen de gymzaal naar de woonkamer, voor diegenen die willen trainen in het comfort van hun eigen huis en daarbij een programma op maat en een motiverende coach verkiezen.

Meer info
personal training met klant

Personal Training

Bereik betere sportresultaten met een personal coach. Doorbreek plateaus, vermijd kwetsuren, en wordt begeleid doorheen je hele fitness traject.

Meer info

onze klanten

Personal training