Onze coaches

Coach Rodrigue

Rodrigue

Als personal trainer begeleid ik mijn cliënten al meer dan 5 jaar naar een gezondere levensstijl (zowel fysiek als mentaal). Ik hou rekening met verschillende aspecten: hun verleden, hun doelen, hun strijd, hun angsten, hun voedingsgewoonten, hun weekschema... Vervolgens stel ik een aangepast sport‐ en voedingsschema op, gebaseerd op hun leeftijd, gewicht en vetpercentage.


Ik vermijd bewust standaard trainingsschema's, omdat ik uit eigen ervaring weet dat de combinatie van een streng dieet, een genadeloos sportritme en een hectische levensstijl niet vanzelfsprekend is. Bovendien zijn we allemaal anders, dus we moeten allemaal genieten van een gepersonaliseerd programma op maat dat leuk is, maar toch uitdagend en dat ons op de proef stelt om onze grenzen te verleggen.


Tijdens mijn één‐op‐één trainingen stelden verschillende van mijn klanten voor dat het leuk zou zijn om samen te trainen op hun werkplek en ze stelden me voor aan hun manager. En zo is train@work geboren.


Ik vind dat bedrijven niet alleen moeten zorgen voor de hersenen van hun werknemers, maar dat ze zich ook moeten bekommeren om hun hele welzijn. Als coach en personal trainer zie ik het als mijn missie om niet alleen de levensstijl, maar ook de mentaliteit van mensen te veranderen. In het voordeel van zichzelf en van hun bedrijf. En dat is een win‐win.

Coach Samira

Samira

Een levenscoach zijn werd een missie die ik mezelf gaf toen ik meer dan 40 kg verloor. De opwinding die het om mij heen creëerde, onthulde me dat veel mensen dingen in hun lichaam of in hun leven willen veranderen.


Mijn leven veranderen voor dat van anderen was van zelfsprekend, als je deze beschrijving leest betekent het dat we net op de weg naar je doelen zijn overgestoken, je begeleiden tot het einde lijkt logisch omdat ik weet dat het niet gemakkelijk is, abonneer je aan één van onze formules en ik zal paraat staan om samen jouw doelen te bereiken.

Coach Luc

Luc

Mijn passie is om anderen van dienst te zijn. Ik hou ervan om goede vibes en energie te delen, mijn missie is om de sportmentaliteit in je dagelijks leven te brengen. Ik zal er een persoonlijke zaak van maken voor u, omdat ik, nadat ik mijn lichaam en mijn levensstijl heb veranderd, de sleutels heb gevonden om met de moeilijkheidsgraad om te gaan. Het enige wat je hoeft te doen is binnen te komen voor een analyse en ik zorg voor de rest.

Coach Gloria

Gloria

Door het lezen van deze tekst ben je al in een gemoedstoestand, dat is die van verandering, je wilt waarschijnlijk sommige dingen in je lichaam of in je leven veranderen.


Gespecialiseerd in gevechtssporten, ben ik me ervan bewust dat de gemoedstoestand fundamenteel is om je doelen te bereiken, om dit te doen zal ik je motivatie en vastberadenheid brengen.


Na het afvallen van 25kg heb ik veel zelfvertrouwen gekregen en ik wil graag mijn ervaring met u delen en me voortbouwen op die van u. De dag dat u uw doelen bereikt, zal mijn missie volbracht zijn.


Je lichaam is de enige woning waar je je hele leven zult doorbrengen, maak het gezond, zodat je geest er gezond heerst.

Personal training