Een personal trainer voor betere resultaten

Meer Info

Waarover het gaat

personal trainer doet high five met cliƫnt

Gebrek aan motivatie of verkeerde uitvoering

Wanneer we onszelf hebben voorgenomen om serieus te gaan sporten, hebben we aan het begin van de rit vaak een overschot aan motivatie. Vol enthousiasme stellen we een aantal sportdoelen op, en gaan we de eerste twee weken elke dag naar de gymzaal.


Na korte tijd, merken we dat we niet de gewenste resultaten verkrijgen en geraken we hierdoor gedemotiveerd. Dit is meestal het gevolg van onrealistische sportdoelen die we voor onszelf hebben opgesteld. We verwachten veel te snel resultaat en liefst met zo weinig mogelijk moeite.


man doet verkeerde bewegingsoefening

De oplossing is een personal trainer

Het verliezen van de motivatie is natuurlijk maar één van de zovele voorbeelden waarom mensen vaak stoppen met sporten. Vaak komt het ook voor dat men niet op de juiste manier de sportoefeningen uitvoert waardoor men kwetsuren oploopt.


Een personal coach helpt jou met het opstellen van realistische sportdoelen en begeleid jou doorheen het hele traject. Je krijgt een sportschema die op jouw lichaamstype is afgestemd en die volledig past bij de vooropgestelde doelen. Daarnaast geeft een coach jou een extra duwtje in de rug wanneer jouw motivatie even zoek is.

vrouw wordt gecorrigeerd door een personal trainer

Voordelen

  • Blijf gemotiveerd
  • Vermijd kwetsuren
  • Verkrijg betere resultaten
  • Gepersonaliseerde sessies
  • Bepaal realistische doelen
  • Unieke oefeningen
  • Wordt sterker
  • Wordt opgeleid
  • Steeds uitdagend
  • Gevarieerde workouts
The secret of getting ahead is getting started.. Mark Twain Boek een trainer

Aanpak

1. Contacteer ons

Neem contact met ons op via ons contactformulier, via telefoon op het nummer +32 487 18 53 91, of stuur een mailtje naar rodrigue@trainatwork.be

2. Gesprek

We voeren samen een gesprek om een beter beeld te krijgen op uw noden en wensen. Ook maken we hier duidelijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

3. Lichaamsanalyse

We voeren een analyse van uw huidige lichaamstype en constateren de stand van zaken. Aan de hand hiervan stellen we een op maat gemaakte sportschema op.

4. Actie

Eens de doelen en het sportschema concreet zijn er niets meer dat ons tegenhoudt om er samen voor de volle 100% voor te gaan.

twee personal trainers met twee klanten. vrouwen die push ups doen met hun personal trainer. groep workout. een cirkel van personen met in het midden gewichten.
Impossible is just an opinion. Paulo Coelho Boek een trainer

Coaches

Coach Samira

Samira

Life Coach

Meer info
Coach Rodrigue

Rodrigue

Head Coach

Meer info
Coach Gloria

Gloria

Coach in fighting sports

Meer info
Coach Luc

Luc

Crossfit Expert

Meer info

Contact

Wilt u een personal trainer inhuren of heeft u een vraag? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen verder helpen.

Telefoon: +32 487 18 53 91

Email: rodrigue@trainatwork.be


Personal training