Maak van hun welzijn uw prioriteit

Kom te weten wat workouts op de werkvloer voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Meer info

Waarover het gaat

Coaches van train at work

We brengen de gymzaal naar het werk

We werken meer en meer, maar we bewegen steeds minder. Deze verandering in levensstijl heeft een enorme impact op ons lichaam en onze geest. Daarom moet het worden beschouwd als een van de belangrijkste uitdagingen bij het creëren van een aantrekkelijke en positieve werkplek.


De negatieve gevolgen van een gebrek aan beweging zijn vaak individueel (bijv. rugpijn, obesitas, depressie,). Maar ze hebben ook invloed op de efficiciëntie van uw team en uw organisatie (bijv. stress, productiviteitsverlies, gebrek aan energie,).


Sommigen van ons nemen het heft in eigen handen en sporten regelmatig na het werk. Anderen hebben een duwtje in de rug nodig om er te komen. Dus... als uw werknemers de weg naar de gymzaal niet kunnen vinden, laten we dan de training naar de werkplek brengen!

werknemer die leidt aan brunout

Voorstel

Als personal trainer zet ik me in om het lichaam en de geest van uw medewerkers op elkaar af te stemmen. We zetten een programma op maat op, gebaseerd op begrip, groepsdynamiek en coaching. Uiteindelijk zullen ze het zelf moeten doen, maar we maken er een groepsuitdaging van en met mijn persoonlijke touch maken we het zelfs leuk om naar te kijken.


Met train@work help ik u om uw medewerkers een gezondere en meer zelfverzekerde levensstijl aan te bieden en hen te motiveren om hun fysieke en mentale doelen te bereiken.

collega's die een team vormen

Voordelen

 • VOOR UW BEDRIJF

 • meer productiviteit
 • minder gezondheidskosten
 • minder ziekteverzuim
 • Behoud van het personeel
 • versterking van de teamgeest
 • VOOR UW WERKNEMERS

 • betere gezondheid
 • minder stress
 • meer energie en vitaliteit
 • gezondere levenstijl
 • Creërt een CAN‐DO mentaliteit
Nobody who ever gave his best regretted it. George Halas Vraag offerte

Aanpak

1. Analyse

We beginnen met het analyseren van de behoeften en voorkeuren van uw medewerkers.

2. Kies Workout

We ontwikkelen een oplossing op maat door te kiezen tussen verschillende soorten workouts.

3. Planning

Vervolgens bepalen we wanneer en waar de training kan plaatsvinden.

4. Actie

We komen in actie en zorgen voor een gezondere en productievere werkomgeving.

collega's die allen hun armen samen in de lucht houden

Let your employees work like a team!

Vraag offerte

Klanten die ons vertrouwen

Workouts

Pilates

Intensiteit: +

vrouw die pilates doet

Pilates

Pilates is een trainingsmethode die gericht is op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Het voordeel van Pilates is dat je het oneindig kunt variëren en/of combineren met andere disciplines en het met of zonder (kleine) instrumenten kunt beoefenen.

Yoga

Intensiteit: +

vrouw die yoga doet

Yoga

Yoga gaat over "het stoppen van de deling van de geest". Yoga zorgt dus voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creatieve geest. Yoga brengt balans en activeert de kracht van zelfgenezing in het lichaam. Het beoefenen van yoga draagt bij aan deze innerlijke evolutie, maar ook op fysiek niveau zal yoga je lichaam sterker, mooier en gezonder maken.

Stretching

Intensiteit: +

Groep stretching

Stretching

Tijdens deze rustige sessie verkennen we de grenzen van ons lichaam m.b.v. rustgevende muziek. Door aandacht te besteden aan onze ademhaling tijdens onze bewegingen en ons te richten op onze gedachten, verhogen we het bewustzijn en de relatie tussen ons lichaam en onze geest.

Buikspieren

Intensiteit: ++

man die sit-ups doet

Buik en billen

buik‐ en bilspiertraining versterkt alle spiergroepen met de nadruk op de buikgordel. Door zich tijdens dit soort trainingen te concentreren op het centrum van het lichaam, wordt de romp versterkt. Dit geeft uw medewerkers meer mobiliteit en kracht in hun dagelijkse bewegingen.

Vetverbranding

Intensiteit: ++

twee vrouwen die cardio oefeningen doen

Vetverbranding

Een vetverbrandingssessie is een intensieve training waarbij we ons lichaamsgewicht gebruiken tijdens onze oefeningen. Wij richten ons op de volledige fitnessontwikkeling van uw medewerkers met de nadruk op snelheid en wendbaarheid. Al na enkele sessies zijn de resultaten zichtbaar en kan een eerste gewichtsverlies worden waargenomen.

Boksen

Intensiteit: ++

twee mensen die fitboxen

Boksen

Boksen is een training geïnspireerd op energie‐intensieve vechtsporten. Het is goed om stoom af te blazen en zorgt voor een goede conditie. Het geeft energie, zelfvertrouwen en vergroot zowel de fysieke als mentale toestand van uw werknemers.

Postuur

Intensiteit: none

man die recht zit

Postuur

Een goede werkhouding is cruciaal om lichamelijke klachten te voorkomen. Door de werkplek van uw medewerkers te observeren en hun behoeften in kaart te brengen, werken we samen aan het vinden van quick wins. Dit kan zijn: tiltechnieken, zittips, bureaustoelverstelling, werkplekbeoordeling,...

Start vandaag nog!

Vraag offerte

Coaches

Coach Samira

Samira

Life Coach

Meer info
Coach Rodrigue

Rodrigue

Head Coach

Meer info
Coach gloria

Gloria

Coach in fighting sports

Meer info
Coach luc

Luc

Crossfit Expert

Meer info

Getuigenissen

Since we tried the boxing courses at work, i see that my team members apply this fighting mode in their daily business. It's satisfying to see how they push their boundaries and achieve their ambitions.

Dominique, CEO at Batenborch

Dominique
Doing sports in team motivates me more than doing it alone. Moreover, it's very handy to combine with my family life, since i don't lose time doing sports at work.

Eleonor, Employee at Google Belgium

Eleonor
Train@work brings me in contact with people from other teams and oter floors. It creates connections between us that are usefull for professional colaborations.

Fleur, Employee at Google Belgium

Eleonor
Since i started exercising during business hours, i have felt my stress level drop and my energy and motivation go up. I totally recommend it!

Santiago, Employee Stepstone

santiago
I have been dieting and training alone. I staged for more than 2 months and my morale was at a low point. I called Train At Work to give it a boost. Thanks to their precious nutrition advice and workouts, The results were almost immediantly visible and i reached a level that I did not even dare to hope for. I am lighter and feel better in my body, I have a better endurance which helps me to work more serenely as a professional photographer where my back and my body is constantly in demand for more.

Xoura Costa, KOS Photography

KOS photography

Contact

Wilt u een offerte of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag verder.

Telefoon: +32 487 18 53 91

Email: rodrigue@trainatwork.be


Personal training